keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Kaupunkilenkkarit

Mähän en ole ikinä ollut millään lailla lenkkari-ihmisiä. Kaupunkilomillakin tepsuttelen yleensä joko ballerinoilla tai varvastossuilla tai sit jollain tennareilla. Kadehtien oon kuitenkin jo pidempään katsellut miehen jokunen vuosi sitten hankkimia, kävelyyn tarkoitettuja lenkkareita ja viimein viime talvena hankin omatkin.

Jostain syystä lenkkarit unohtui kuitenkin keväällä kaappiin ja vasta nyt, syyskamoja kaappien ylähyllyiltä tonkiessani muistin ne.

Nykistä ostetut, harmaat Skechersit on ihanan sirot ja kevyet, joten ne käy superhyvin farkkujen kanssa kaupungilla hengailuun. Uskoisin, että erityisesti kaupunkilomilla ne toimii erityisen hyvin, kun koko päivän kävelyn jälkeen jalat ja pohkeet on yleensä tosi poikki. Sisäpuolella pohjissa on memory foam, joten niiden pitäisi ainakin teoriassa asettua hyvin jalkaa tukemaan.

Oon lähdössä jo reilun viikon päästä Englantiin, siitä kuukauden päästä Nykkiin, marraskuussa Amsterdamiin ja vielä joulukuussa Englantiin, joten kaupunkikäytössä pääsen näitä testaamaan reilusti muuallakin kuin Suomessa.

Ja tällaiset ne on. Ihanat, vai mitä?


2 kommenttia: