sunnuntai 14. syyskuuta 2014

I only have a kitchen because it came with the house

Mä en varsinaisesti ole mikään keittiöihme. Tai oikeastaan en ollenkaan.



Meillä syödään kotona laitettua ruokaa vaan viikonloppuisin, koska arkisin syödään kumpikin töissä. Mä en oikeesti osaa tehdä mitenkään erityisen hyvin ruokaa (tai osaisin varmaan jos jaksaisin opetella), mutta toistaiseksi en oo jaksanut.

Niinpä tässä esittelen teille parhaat apulaiseni ruuanlaitossa, eli kokeiluissa parhaiksi todetut puolivalmisteet. Näiden avulla kokkaus sujuu kuin tanssi ja takuulla tulee hyvää.

Apetit perinteinen perunamuusi


Pakaste, johon lisätään maitoa tai vettä, mikroon muutamaksi minuutiksi ja valmista tuli! Ehdottomasti suosikkini valmismuuseista, eikä edes tarvi polttaa pohjaan kattilassa! Helpottaa siis myös tiskaajan hommia.

Apetit kermaperunat

Vuokaan ja uuniin. Ei voi olla helpompaa.

Creme Bonjour valkosipuli ja yrtit


Valmiiksi maustettu creme fraiche käy loistavasti esimerkiksi kanapastaan. Tai mihin tahansa kastikkeeseen makua tuomaan.

Raguletto valmiskastikkeet


Kaikki maut käy. Yleensä ruskistan jauhelihaa ja laitan purkillisen tätä. Valmis.

Valmiskastikkeet


Monet hyviä mutta parhaat on nää: Knorrin viherpippurikastike ja Blå Bandin rosepippurikastike. Eka naudanlihalle ja toka kanalle.

Lasagnette

Melkein kuin lasagnea muttei tarvi säätää kastikkeiden kanssa. Helppoa ja hyvää.

Suosittelen kokeilemaan, kun kaikkea ei mitenkään aina jaksa tehdä itse!

1 kommentti:

  1. Toi Lasagnette on mun kestosuosikkeja. Saa helpolla tosi hyvää ruokaa.

    VastaaPoista