maanantai 18. elokuuta 2014

Thaimaan hotelleja

Silloin kun suunniteltiin meidän Thaimaan lomaa mun oli hirveän vaikea saada kiinni siitä, mihin haluaisin mennä ja mitä tehdä, kun vaihtoehtoja tuntui olevan rajattomasti. Me päädyttiin lomailemaan Andamaanien meren puolella, lentämään Krabille ja siitä Ao Nangiin ja saarihypellä eteenpäin.

Saarihyppelystä jouduttiin luopumaan sään epävakaisuuden ja low season aiheuttaman kuljetustarjonnan niukkuuden takia, mutta ehdittiin me muutamassa paikassa käydä. Koska kaikki hotellit oli kivoja, ajattelin ne nyt vielä listata tähän vinkiksi muillekin. Mikään näistä ei tosin ollut mitenkään supermahtava, mutta kaikki olivat kivoja, siistejä ja hyvin toimivia, joita voi siis suositella.

Meidän eka hotelli Ao Nangissa  oli Cliff Beach Resort. Kiva ja toimiva, mutta ehkä vähän vanha. Huoneet oli siistit, eikä mitään ongelmia ollut, mut sijainti oli rantaan nähden ehkä vähän syrjäinen, eikä uima-allaskaan ollut mikään ihmeellinen, riittävän hyvä kuitenkin.


Rantaan oli siis matkaa ehkä puolisen kilometria, jonka käveli kyl helposti ja lähistöllä oli ravintoloita ja muita palveluja ihan riittävästi. Ja Starbucks samassa talossa.
Ao Nang Cliff  Beach Resort

Koh Lantalla asuttiin Crown Lanta Resort & Spassa, josta kirjoitin enemmän täällä. Tää oli meidän loman kivoin hotelli kaikkineen ja Lanta oli muutenkin meille ihan paratiisi.
Crown Lanta

Lantan jälkeen palattiin takaisin Ao Nangiin pariksi yöksi ja nyt asuttiin ihan rannassa Aonang Villa Resortissa.


Tämä oli Ao Nangin hotelleista meille enemmän mieluinen, vaikka huone aika pieni olikin. Hotellissa oli kaksi isoa uima-allasta ja ainoastaan asukkaille varattu oma pätkä rannalta. Pitkähäntäveneiden lippukiska oli ihan nurkan takana ja kiskalta oli kuljetus veneiden lähtöpaikalle.
Aonang Villa Resort

Meillä kuului kaikissa hotelleissa hintaan aamupala, joka oli joka paikassa tosi kiva. Jokaisessa paikassa oli aamiaisella hyvä valikoima ja myös lämpimien ruokien valmistuspisteet, joista sai lähinnä munakasta ja pekonia.

Bangkokissa meillä oli vähän parempi hotelli. Itseasiassa se oli vähän yli meidän budjetin, muualla maksettiin 30-50 euroa yö, mut tän hinta oli muistaakseni aamiaisineen noin 70 eur /yö. 
Lähteestä riippuen neljän tai viiden tähden hotelli sijaitsi vähän syrjässä, mutta ainoastaan parin skytrain pysäkin päässä isoita ostareista ja toiseen suuntaan jokilaivojen lähtöpisteestä. Hotellissa oli 15. kerroksessa uima-allas ja aurinkotuoleja, joten siellä käytiin yhtenä päivänä loikoilemassa, kun kyllästyttiin ihmismassoihin. 


Aamiainen oli mahtava, tarjolla oli sushista lähtien kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä.


Maisemat meidän huoneen ikkunasta oli erityisen hienot ja kaupungille päin.


Tällaisia hotelleja meillä siis oli. Lisätietoja annan mielelläni, jos jotain kysymyksiä tulee mieleen :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti