torstai 21. elokuuta 2014

Heräteostoksia

Päivän heräteostokset:
Starbucksin suklaamuffinssi (sopii erittäin huonosti laihariini, mut mustikka oli loppu ja kassalla ei ollut jonoa - selvä merkki!)

New Yorkin lennot (kun halvalla sai)

Meidän syysloma on siis nyt varmistunut, mikä on ihan mahtavaa! Lähdetään lokakuussa ja ollaan vain neljä yötä, kun enempää ei oo lomaa. Ihanaa silti! Terveisiä siis kaikille teille, joille vannoin heinäkuisen Bangkokin lennon jälkeen, että en todellakaan ole lähdössä minnekään pitkään aikaan, tai jos lähden niin en missään tapauksesssa ainakaan kaukolennolle. Lupaukset on tehty rikottaviksi selvästi.

Mitään muista suunnitelmia meillä ei vielä ole, eikä edes hotellia. Pikainen silmäys osoitti, että majoituksen etsiminen saattaa olla hankalaa, kun hotellien hinnat vaikutti aika kovilta. Mutta eiköhän jotain taas järjesty :-)

Vaikka ollaan oltu Nykissä varmaan 20 kertaa, oon aina yhtä innoissani siitä, että pääsen taas suosikkikaupunkiini. Ja ehkä vähän paremmissa merkeissä kuin viimeksi, viime talvenahan oltiin siellä just kovien lumimyrskyjen välissä. Joten sään pitäisi ainakin olla tällä kertaa vähän parempi.


Oltiin siis jo pidempään puhuttu, että lähdetään, jos löydetään lennot sopivaan hintaan. Ja kun viimein onnisti, ei epäröity. Finnairin suorat lennot maksoi 530 euroa per henkilö, eli vähemmän kuin aikoihin (muistan kyllä kun joskus ollaan saatu lennot kolmella ja puolella sadalla, mutta siitä on vuosia). Vähän halvemmalla ois saanut lennot vaihdoilla, mut tykkään lentään Finskilla ja noin lyhyeen lomaan ei oikein vaihdot sovi.

Tällaisia uutisia siis tänään. Tiukan duuniputken keskellä tieto odottavasta lomasta piristää kyl kivasti!


4 kommenttia:

 1. Hei!

  Löysin tämän blogisi vähän aikaa sitten ja jäin heti koukkuun! :)
  Olette reissanneet New Yorkissa jo ilmeisesti niin useasti, etten tiedä kiinnostaako teitä enää majailla ihan Times Squaren tuntumassa.. ajattelin kuitenkin vinkata todella edullisesta hotellista ihan siinä kivenheiton päässä http://carterhotel.com/

  Mikään viiden tähden majoitushan tämä ei todellakaan ole, eikä tainnut olla aamupalamahdollisuuttakaan itse hotellissa, mutta huone pienestä koostaan huolimatta oli siisti, eikä siellä majaillut meidän lisäksemme mitään kutsumattomia ötököitä :)

  Jään innolla odottamaan nykin juttuja ja kuvia! :)

  Hanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja mahtavaa, että olet löytänyt tänne!

   Majoitusvinkit on aina tervetulleita! Me ei etsitä todellakaan mitään viiden tähden majoitusta, enemmänkin perussiistiä hotellia ja huonetta, missä on oma vessa ja suihku. Varsinkin näin lyhyellä matkalla preferoidaan kyllä sijaintia midtownissa hyvien metroyhteyksien päässä. Että sikäli Times Squaren lähistö sopii kyllä spekseihin, vaikka ei enää ehkä silleen itse Times Squaresta ollakaan kiinnostuneita.

   Kiitos vielä vinkistä, tsekkaan ehdottomasti!

   Poista
 2. Ihanaa kun on loma mitä odottaa! Mitä suunnitelmia teillä on visiitille?

  Laura

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä mahtavaa, että voi miettiä ja suunnitella ja odotella! Meillä ei nimittäin vielä oo oikeastaan mitään suunnitelmia, kun koko loma järjestyi niin yllättäen. Mut varmaan pääsääntöisesti vaan hengaillaan kaupungilla ja mä varmaan vähän päivitän talvivaatevarastoa. Mut katsotaan mitä tässä vielä tulee mieleen ennen lähtöä!

   Poista