keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Chef & Sommelier

Helsingin huvilakadulla sijaitseva Sasu Laukkosen ja Johan Borgarin ravintola Chef & Sommelier on ollut suosikkini siitä asti, kun pääsin siellä ensimmäisen kerran käymään reipas vuosi sitten. Luomuun keskittyneen, raaka-ainekeskeisen ravintolan tunnelma on kerrassaan mainio ja se on ehkä suurin syy, miksi ravintolaan ihastuin. Toki ruokakin on ollut jokaisella vierailullani aivan mahtavaa.

 



Käväisin pitkästä aikaa Chef & Sommelierissa viime perjantaina. Edellisen vierailun aikaan oli talvi ja pakkanen, joten lämpimänä ja aurinkoisena kesäiltana oli erityisen kiva tepastella Huvilakadulle.

 


Valitsimme 7 ruokalajin chef’s menun, jonka sisältö oli meille yllätys. Kaikki ruuat olivat paitsi ihanan makuisia, myös tosi kauniita. Henkilökunta oli ystävällistä ja innostunutta, joten jälleen kerran ilta oli oikein onnistunut.









Suosittelen siis lämpimästi! Pöytävaraus kannattaa tehdä hyvissä ajoin, mutta ravintola on kyllä kaiken odotuksen arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti