maanantai 31. maaliskuuta 2014

Lontoossa

Terveisiä Englannista!

 

Ehdin tässä välissä viettää viikonlopun Lontoossa, josta jatkoin työmatkalle pohjoiseen. Lontoon hotellin varausta tuskailin täällä blogissakin viime viikolla, ja sen sain vihdoin torstaina tehtyä. Suosituksen perusteella päädyin Sohossa sijaitsevaan Z-hotelliin, joka olikin mainio vaihtoehto. Loistava sijainti oli ykköskriteeri, koska olin Lontoossa vain pari päivää, nekin vajaita.

 

Z-hotelli sijaitsi siis Sohossa ihan Covent Gardenin lähellä. Hotelli oli ilmeisen uusi ja siisti, mutta varoituksen sanana: huoneet on tosi pieniä!

 

Yritin napsaista huoneesta kuvaa, josta saisi koosta käsityksen, mutta en tiedä onnistuinko. Sänky oli kolmelta reunaltaan seinää vasten ja ainoa lattiatila oli noin metrin levyin sängyn toisella laidalta. Vähän kyllä nauratti, kun oikeasti isoa matkalaukkua ei olisi edes mahtunut avaamaan. Joka tapauksessa mulle huone toimi ihan kivasti, ylimääräiset romut sai työnnettyä sängyn alle ja yksin en tilaa tarvinnutkaan muuhun kuin nukkumiseen. Suosittelen siis hotellia tällä varauksella.

 


Muutoin Lontoo näytti kyllä ihan parhaat kasvonsa. Molempina päivinä oli miltei 20 astetta lämmintä ja ilma oli tosi keväinen. Keskityin enimmäkseen kiertelemään kaupungilla. Mitään ihmeellistä ostettavaa en tällä kertaa löytänyt, tosin osasyynä oli varmasti se, että mulla on kamala flunssa ja ehkä vähän normaalia voimattomampi olo, joten kaupoissa vaatetankojen penkominen ei kiehtonut ehkä niin paljon kuin yleensä.


 


Nyt on taas päivät täynnä duunihommia, mutta yritän tänne blogiinkin ehtiä postaamaan ainakin muutamia kuvia. 


Toivottavasti vaan tämä flunssa tästä helpottaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti