tiistai 18. maaliskuuta 2014

London calling

Tajusin tänään, että puolentoista viikon (jo!) päästä olen Lontoossa. Tosin vaan pari päivää. Mä olen nimittäin menossa työmatkalle Englantiin ja onnistuin yhdistämään maan koillisosaan suuntautuvaan työmatkaani ylimääräisen viikonlopun Lontoossa.

Tähän oivallukseen liittyi luonnollisesti oivallus siitä, että Lontoon hotellikin on varaamatta. Duunimatkan kuviot on tietenkin selvillä, mutta tosiaan tuon yhdeksi yöksi pitäisi löytää kohtuuhintainen ja kiva hotelli, mielellään hyvällä sijainnilla. Lontoon hintatason tietäen varsinainen mission impossible. Tutkin tänään vaihtoehtoja ja mikään ei vielä kolahtanut, mutta täytyy tässä lähipäivinä löytää tähän ongelmaan ratkaisu.


Oon matkoillani käyttänyt monesti hotwiren kaltaisia nettisivuja, joissa hotellin voi ostaa vain alueen ja tähtiluokituksen sekä lyhyen kuvauksen perusteella. Hotellin nimen saa tietää siis vasta varauksen tehtyään. Mietinkin tänään, että ehkä joku tällainenkin voisi sopia, varsinkin kun olen näin viime tipassa liikkeellä.

Oleellista tässä olisi nimenomaan sijainti, mä siis lennän Lontooseen lauantaiaamuna ja sunnuntai-iltana lähden junalla kohti pohjoista. Aikaa on siis vaan noi pari päivää (ja yksi ilta takaisin tullessa), joten ylimääräinen matkustelu kaupungin sisällä ei tällä kertaa oikein onnistu.

Lontoon suunnitelmatkin on ihan vaiheessa, mutta olen ollut siellä sen verran monta kertaa, että tuskin mitään ihmeellisiä suunnitelmia teenkään. Tarkoitus on lähinnä hengailla kaupungilla ja tietenkin tsekata parin ostoskadun tarjonta. Jännittävää!

2 kommenttia: