sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Kiinteistönvälittäjänä

Aloin tänään tokan kerran kiinteistönvälittäjää. Kuten aiemmin kerroin, mun äiti on muuttamassa ja vanha asunto on siis myynnissä. Päädyttiin siihen, että yritetään itse myydä ja olen nyt kaksi kertaa pitänyt asunnossa näytön. Ja miten jännittävää se onkaan ollut!

 

Molemmilla kerroilla näytöllä on ollut useita katsojia ja muutama tosissaan kiinnostunut. Ihanaa, koska asuntokauppa on kuitenkin vähän hiljentynyt, joten koskaan ei tiedä, jos yhtäkään katsojaa ei tule paikalle. Tarjousta tosin ei ole kukaan vielä tehnyt, joten tavallaan ollaan vielä alkupisteessä. Tämän päiväisistä kävijöistä pari jäi vakavissaan miettimään, joten ollaan toiveikkaita, että saataisiin asiaa eteenpäin.

 

Täytyy kyllä sanoa, että ei kiinteistönvälittäjät kovin helpolla pääse. Ihmisiä tulee ja menee ja kaikkien kanssa pitäisi ehtiä jutella ja kertoa asunnosta vaikka mitä. Itse sentään olen asunut myytävässä asunnossa – vaikkakin vuosia sitten – ja silti välillä olin kysymysten kanssa ihmeissäni. Joten kunnioitus asuntoja ammatikseen myyviä kohtaan on kyllä noussut.

 

Nyt siis vaan jännitetään, että kuinka käy, vai joudutaanko vielä järjestämään uusia näyttöjä. Pitäkäähän peukkuja!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti