keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Vessaongelma

Keskustassa asuminen on ihanaa, mutta tarkoittaa meistä suurimmalle osalle niukempaa määrää neliöitä kuin mihin kauempana olisi mahdollisuus. Niin meilläkin. Vaikka rakastankin meidän asuntoa, enkä ikimaailmassa haluaisi muuttaa pois, säilytystilan puute aiheuttaa välillä harmaita hiuksia.

 

Meillä, kuten vanhoissa kerrostaloissa yleensäkin, on tosi pieni veski. Meillä on vielä tilaa viemässä oma pesukone. Koko sen ajan, kun olemme tässä asuneet, olen pähkäillyt säilytysongelman kanssa. Luonnollisesti meillä on peilikaappi, mihin mahtuu jotain, mutta tarvitsisin ehdottomasti jonkun (mielellään ovellisen) kapean kaapin tähän pesukoneen ja vessanpöntön väliin.

 


Nyt lakkapullot sun muut on pölyä keräävässä kärryssä, jonka piti olla väliaikainen hätäapu. Mutta en ole yrityksistä huolimatta löytänyt tähän mitään muutakaan ratkaisua. Kerran tosin melkein ostin Ikeasta korkean, kapean kaapin, mutta onneksi soitin miehelle ja varmistin mitat. Mies nimittäin muistutti, että pesukoneen vesijohto on keskellä seinää. Että eihän se siihen olisi käynyt.

 

Jatkan siis etsintöjä. Ja jos joku teistä on kärsinyt samasta ongelmasta ja keksinyt ratkaisun, olen pelkkänä korvana :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti