maanantai 9. joulukuuta 2013

Luottovaate: DKNY Cozy

DKNY:n Cozy on ehkä maailman monipuolisin vaate. Cozy on ohut neuletakki ja erilaiseksi sen tekee edestä normaalia pidemmät liehakkeet, joiden voi antaa roikkua vapaasti tai taitella tai solmia jos jonkun näköisiä variaatioita.


Cozy on mun vakkariostos aina, kun satun sellaisen hyvään hintaan löytämään. Jenkki-outleteista sen saa yleensä aina noin satasella, mut monesti paljon halvemmallakin. Viimeksi esimerkiksi maksoin Nykin lähistöllä sijaitsevassa Woodburyn outlet-kylässä Cozysta noin 50 dollaria.


Cozy taipuu moneksi: Itse käytän sitä enimmäkseen duunissa mekon tai farkkujen kanssa, mutta tarvittaessa se käy mainiosti myös juhlavammankin mekon tai housujen kanssa. Ja lentomatkoilla se on ehdoton, kun siitä saa kiedottua just sellaisen, kuin itse haluaa. Neuletakki ja kaulaliina samassa paketissa.



Silkki-puuvilla-kashmir -neuleen ainoa huono puoli on pesuohjeessa ilmoitettu kuivapesu. Tämän tosin olen ratkaissut sillä, että pesen Cozyni ihan normaalisti pesukoneessa 35 asteen ohjelmalla. Vastuuta en ota, mutta omilleni ei ole tapahtunut yhtään mitään.



Cozy on tyypillinen vaate, jonka hinta nousee rajusti valtameren ylityksessä. Suomessa oon bongannut näitä noin 200 euron hintaan, joten ero on melkoinen! Suosittelen siis lämpimästi mahdollisilla jenkkimatkoilla piipahtamaan DKNY:n outletissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti