maanantai 4. marraskuuta 2013

Kolme kuukautta

Kävin tänään pitkästä aikaa tutkimassa tämän blogin kävijätilastoja noin niin kuin pitkällä aikavälillä. Mähän perustin tän blogin viime kesänä meidän kolmen viikon Aasian lomaa varten. Tarkoituksena oli päivitellä kuulumisia sukulaisille ja ystäville. Tuolloin blogi oli vielä suljettujen ovien takana, eli ei löytynyt googlesta eikä mistään muustakaan.

 

Kirjoittelin kuitenkin satunnaisesti vielä kotiintulon jälkeenkin ja elokuussa, tasan kolme kuukautta sitten tulin ulos kaapista eli avasin blogin kaikille kiinnostuneille. 


Blogi muutti uuteen osoitteeseen ja samalla rekisteröidyin mm. blogilistalle. Ja kun äsken katsoin tilastoja tältä ajalta, niin mun blogissa on jo lähes 2000 sivun katselua. 2000! Kamala määrä. Pelottavaa ja ihanaa! En kyllä tiedä onko toi kaikkien muiden mielestä tosi vähän, mutta mulle se on tosi paljon. Ja ihanaa, että niin moni on käynyt täällä ja jotkut teistä jopa useaan kertaan ja toivottavasti tulette uudelleenkin.

 


Mähän olen siis ihan noviisi näissä blogiasioissa. En edes lukenut säännöllisesti mitään blogia ennen kuin perustin oman. Ja senkin jälkeen vaan muutamia. Mut nyt mietin, että olisi kiva kuulla teidän lukijoiden mietteitä siitä, mitkä asiat kiinnostaa ja mitkä ei. Tai siis millaiset postauksen on kiinnostavia ja mitä ei jaksa lukea. Ja mitä vaan muitakin toiveita. Kun kirjoitan tätä paitsi omaksi ilokseni myös tietenkin teille lukijoille.


Kaikki kommentit ja ehdotukset on siis tervetulleita!


Ihanaa viikkoa!

5 kommenttia:

  1. Tykkään kovasti noista matkajutuista. Niistä lukisi mielellään vaikka vieläkin enemmän ja tietysti noi kuvat reissuilta on ihan mahtavia! Mukavaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentistasi! Matkajuttuja tulee varmasti lisää sekä menneistä että tulevista reissuista. Seuraavaksi pääsen toivottavasti suunnittelemaan talvilomaa :-)

      Ihanaa syksyä myös sinulle!

      Poista
  2. Lisää vaan matkajuttuja, niitä on kiva lukea ja katella kuvia! Ja matkavinkit siis myös erittäin tervetulleita :)

    e

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta kommentista! Mulla on suunnitelmana tehdä lisää matkajuttuja menneistä reissuista ja jakaa myös parhaita vinkkejä, kun niitäkin on jonkun verran kertynyt.

    Tervetuloa siis uudelleenkin!

    VastaaPoista