tiistai 22. lokakuuta 2013

Aamupalaa

Meidän keittiössä hurisee blenderi joka aamu. Ainakin silloin kun se sattuu toimimaan. Mä oon nimittäin blenderien suurkuluttaja ja tähän mennessä oon hajottanut yhden jos toisenkin. Pakastemarjat varmasti laittaa blenderin koville, mutta pitäisi niiden jotain kestääkin, varsinkin kun tuotetiedoissa mainostetaan myös jäämurskausominaisuuksia.

Ostin nyt hullareilta meille uuden, parin vuoden sisällä vissiin viidennen blenderin, tällä kertaa Kitchen Aidin Classicin. Kaikki aiemmat on siis oikeasti hajonneet, viimeisintä k-mixiä on korjattukin lukuisia kertoja. Toivottavasti tämä nyt kestää vähän paremmin, ainakin tähän mennessä se tuntuu jotenkin jämäkämmältä, joten oon toiveikas.


Teen siis joka aamu meille aamupalaksi smootieta. Tämän hetkisen suosikkini pohjana on luonnonjugurttia ja tuoremehua.

Vadelmamehu on aika makeaa, mutta siinä ei ole yhtään lisättyä sokeria. Mehu on täydellinen siinä mielessä, että makeuden takia juomaankaan ei tarvitse lisätä yhtään sokeria.

Jugurtin ja mehun lisäksi smootieen tulee 1-2 banaania ja marjoja, tänään mansikoita ja mustikoita.

Yritän blenderiä säästääkseni laittaa pakastemarjat parissa erässä.

Valmista tulee ihan muutamassa minuutissa ja juoma on ihanan raikasta näin syksyisinä aamuina. Ja vitamiinejakin tulee ihan huomaamatta :-)

Uusia ideoita olisi tietysti kiva saada, joten jos sinulla on joku suosikkismootie, reseptit on enemmän kuin tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti