perjantai 30. elokuuta 2013

Pastis

Murun omistajien viime keväänä Pikku Roballe avaama Pastis on ollut pitkään paikka, jonka olen ehdottomasti halunnut testata. Ja nyt kun viime viikonloppuna  kävin, paikka oli kaiken odotuksen arvoinen.

Keittiömestari Timo Linnamäki on julkisuudessa lupaillut Pastiksen keskittyvän ranskalaiseen keittiöön ja tarjoilevan selkeitä, mutkattomia annoksia ilman turhaa kikkailua.

Listalta löytyi 5 vaihtoehtoa sekä alku- että pääruuaksi. Alkuruuaksi valitsin savustettua siikaa, paahdettua briossia ja ruohosipulimunakasta. Tosi hyvä.


Pääruokana söin grillattua Black Agnus entrecotea. Liha oli mahtavaa, mutta ehkä aavistuksen verran liian suolaista mun makuuni.


Jälkkärinä söin sitruunalla maustettua creme bruleeta.


Kaiken kaikkiaan Pastis oli tosi mainio kokemus. Vaikka tila oli kohtuullisen pieni, tunnelma oli rento ja tarjoilijat ystävällisiä ja asiantuntevia. Ruoka oli ihanaa ja maha tuli täyteen. Illallisen hinta (mukana oli puolikas pullo viiniä ja alkudrinksu) oli henkeä kohti noin 80 euroa, joka mielestäni oli tosi ok.

Kotimatkalla pistäydyttiin vielä Bar Groteskin terasilla.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti